News Flash:

Chifle umplute cu ciuperci

14 Iulie 2011
905 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle umplute cu ciuperci
Ingrediente: 2 chifle 500 g ciuperci 2 oua 100 g unt 50 faina 150 ml lapte 30 g cascaval sare piper Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie marunt si se calesc in jumatate din unt. Cand ciupercile nu mai au zeama, se adauga un sos gros preparat din restul de unt si faina si se sting cu 150 g de lapte. Se lasa apoi sa mai dea un clocot, dupa care se pun deoparte si se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu tartele. Chiflele se scobesc de miez, se bate un ou cu putin lapte si cu aceasta compozitie se umezesc chiflele umplute. Se presara deasupra cu cascaval ras, se asaza intr-o tava unsa si se coc in cuptor pana se gratineaza. Se servesc calde. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colaci retete vegetariene ciuperci cascaval lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1989 viz    0 com
934 viz    0 com
1385 viz    0 com
1625 viz    0 com
1086 viz    0 com
1299 viz    0 com
1134 viz    0 com
2321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017678 (s)