News Flash:

Chifle umplute cu ciuperci

14 Iulie 2011
939 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle umplute cu ciuperci
Ingrediente: 2 chifle 500 g ciuperci 2 oua 100 g unt 50 faina 150 ml lapte 30 g cascaval sare piper Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie marunt si se calesc in jumatate din unt. Cand ciupercile nu mai au zeama, se adauga un sos gros preparat din restul de unt si faina si se sting cu 150 g de lapte. Se lasa apoi sa mai dea un clocot, dupa care se pun deoparte si se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu tartele. Chiflele se scobesc de miez, se bate un ou cu putin lapte si cu aceasta compozitie se umezesc chiflele umplute. Se presara deasupra cu cascaval ras, se asaza intr-o tava unsa si se coc in cuptor pana se gratineaza. Se servesc calde. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colaci retete vegetariene ciuperci cascaval lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2085 viz    0 com
964 viz    0 com
1440 viz    0 com
1671 viz    0 com
1110 viz    0 com
1418 viz    0 com
1175 viz    0 com
2354 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012482 (s)