News Flash:

Chifle umplute cu ciuperci

14 Iulie 2011
983 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle umplute cu ciuperci
Ingrediente: 2 chifle 500 g ciuperci 2 oua 100 g unt 50 faina 150 ml lapte 30 g cascaval sare piper Mod de preparare: Ciupercile curatate se taie marunt si se calesc in jumatate din unt. Cand ciupercile nu mai au zeama, se adauga un sos gros preparat din restul de unt si faina si se sting cu 150 g de lapte. Se lasa apoi sa mai dea un clocot, dupa care se pun deoparte si se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu tartele. Chiflele se scobesc de miez, se bate un ou cu putin lapte si cu aceasta compozitie se umezesc chiflele umplute. Se presara deasupra cu cascaval ras, se asaza intr-o tava unsa si se coc in cuptor pana se gratineaza. Se servesc calde. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colaci retete vegetariene ciuperci cascaval lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2166 viz    0 com
1012 viz    0 com
1471 viz    0 com
1702 viz    0 com
1143 viz    0 com
1514 viz    0 com
1206 viz    0 com
2387 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020391 (s)