News Flash:

Chifle pufoase

18 Mai 2011
2641 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle pufoase
Ingrediente: 1 kg faina alba un cub de drojdie 400 ml lapte caldut 200 ml apa calduta 100 gr unt topit 1 lingura de zahar sare mac si susan Mod de preparare: Se aseaza faina intr-un castron, iar in mijloc se face un cuib in care asezam drojdia faramitata si amestecata cu zaharul, peste care adaugam cam o cescuta de lapte caldut si una de apa. Lasam 10 minute sa se umfle maiaua, dupa care adaugam si untul topit. Amestecam compozitia si turnam peste restul de lapte si apa calduta, pana se formeaza un aluat destul de compact ca sa se dezlipeasca de pe marginile vasului, dar nu tare. Punem si sarea si framantam bine cel putin 10 minute. Lasam o ora la dospit. Rupem bucati din aluat si le dam forma de chifle. Mie mi-au iesit doua tavi de chifle dintr-un kilogram de faina. Le ungem cu putin lapte si le presaram cu mac si susan. Inainte sa le bagam la cuptor, le mai lasam 20 de minute in tava la dospit. Le coacem cam 35-45 de minute, pana devin aurii. Se odihnesc sub un prosop de panza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar lapte unt floarea soarelui
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3067 viz    0 com
1635 viz    0 com
1046 viz    0 com
1251 viz    0 com
2115 viz    0 com
1956 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020016 (s)