News Flash:

Chifle porcusor Piggy

19 Mai 2011
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle porcusor Piggy
Ingrediente: 250 g faina 120 apa calduta 15 ml ulei de masline 1 lingura unt topit 8 g drojdie putina sare 1 lingurita mica zahar boabe piper frunza ceapa verde 1 ou - pentru uns boia de ardei dulce - pentru ornat Mod de preparare: Se pun toate in masina de paine (sau se framanata  cu mana) un aluat de paine, dupa care se lasa la crescut. Dupa ce aluatul a crescut se intinde o foaie si se taie cu 3 pahare de marimi diferite. Forma cea mare ramane pt cap, apoi  cea mijlocie se taie in 4 si se fac urechile si din forma cea mai mica se face nasul, care se cresteaza pe mijloc se fac 2 taiaturi si se pune frunza de ceapa verde taiata foarte subtire in cele doua taieturi. Asamblarea: se unge bine cercul cel mare cu ou (daca puneti boia in ou se coloreaza mai bine) apoi se pun 2 triunghiuri in forma de urechiuse, una in stanga si una in dreapta si se apasa bine sau se prind cu scobitoare (s-ar putea la copt sa cada) apoi se pun 2 boabe de piper pt ochi, iar nasul se pune si el.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane faina unt placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1175 viz    0 com
1101 viz    0 com
1027 viz    0 com
1071 viz    0 com
1149 viz    0 com
1296 viz    0 com
1138 viz    0 com
1132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013453 (s)