News Flash:

Chifle porcusor Piggy

19 Mai 2011
1729 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle porcusor Piggy
Ingrediente: 250 g faina 120 apa calduta 15 ml ulei de masline 1 lingura unt topit 8 g drojdie putina sare 1 lingurita mica zahar boabe piper frunza ceapa verde 1 ou - pentru uns boia de ardei dulce - pentru ornat Mod de preparare: Se pun toate in masina de paine (sau se framanata  cu mana) un aluat de paine, dupa care se lasa la crescut. Dupa ce aluatul a crescut se intinde o foaie si se taie cu 3 pahare de marimi diferite. Forma cea mare ramane pt cap, apoi  cea mijlocie se taie in 4 si se fac urechile si din forma cea mai mica se face nasul, care se cresteaza pe mijloc se fac 2 taiaturi si se pune frunza de ceapa verde taiata foarte subtire in cele doua taieturi. Asamblarea: se unge bine cercul cel mare cu ou (daca puneti boia in ou se coloreaza mai bine) apoi se pun 2 triunghiuri in forma de urechiuse, una in stanga si una in dreapta si se apasa bine sau se prind cu scobitoare (s-ar putea la copt sa cada) apoi se pun 2 boabe de piper pt ochi, iar nasul se pune si el.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane faina unt placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1221 viz    0 com
1137 viz    0 com
1058 viz    0 com
1114 viz    0 com
1181 viz    0 com
1341 viz    0 com
1172 viz    0 com
1187 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025785 (s)