News Flash:

Chifle pentru hamburgher

19 Mai 2011
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle pentru hamburgher
Ingrediente: 1 pahar lapte caldut 2 linguri unt la temperatura camerei 3 pahare faina 1,5 lingurita drojdie uscata 2 linguri zahar 1 lingurita sare 1 ou pentru uns 1 lingura susan pentru presarat deasupra chiflele Mod de preparare: 1. se toarna intr-un castron laptele caldut si se dizolva cu drojdia si zaharul pana se descompune drojdia 2. adaugati untul si faina cernuta treptat cate o portie ~ de jumatate din pahar si o mixati cu mixerul (cu telul pentru aluat tare) la viteza mica pana se incorporeaza, mai adaugati la fel inca o portie de faina si lingurita de sare si mixati in continuu pana se incorporeaza faina, si tot asa, adaugand cate o portie de faina pana o terminati pe toata 3. dupa ce ati obtinut coca de aluat, o framantati putin cu mana pana se omogenizeza bine vreo 5 minute si o puneti intr-un bol uns cu unt intr-un loc caldut ferit de curenti si galagie pentru 1 ora acoperita cu folie alimentara 4. dupa ce a trecut timpul in care coca a crescut, se imparte in 9 bucati de aceeasi marime si se pune iar la crescut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei, dupa care o infainati cu faina de porumb si repartizati bilutele de aluat la distanta intre ele 5. le puneti la crescut in cuptorul aragazului incalzit la temperatura minima in jur de 4 minute si le acoperiti cu o farfurie inca pentru 40~50 de minute, pana isi dubleaza volumul 6. dupa ce au crescut frumos, le ungeti cu un ou batut cu putin lapte si le presarati cu susan, le dati in cuptor la temperatura maxima si (pulverizat cu putina apa, asta pentru a forma o crusta rumana dar moale la suprafata ca la chifle) in jur de 15-20 de minute in functie de cuptor si le lasati la copt pana se rumenesc la suprafata
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colaci lapte unt faina zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1030 viz    0 com
980 viz    0 com
998 viz    0 com
1099 viz    0 com
1218 viz    0 com
1061 viz    0 com
1073 viz    0 com
1066 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013612 (s)