News Flash:

Chifle la cuptor cu piftele si branza - FOTO

12 Februarie 2015
2216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr carne de vita tocata
1 ou
1 ceapa medie tocata
12 chifle
cateva felii de branza cheddar
75 gr bacon taiat mai marunt
50 gr sos pentru barbecue
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Tapeteaza o tava cu hartie pergament si spray de gatit non-aderent. Amesteca oul, piperul, sarea si carnea pana se uniformizeaza, apoi modeleaza mici bile, pune-le in tava si baga-le in cuptor pentru 30 de minute.
Cat timp se gatesc, prajeste baconul pe ambele parti. Cand e gata, scoate-l intr-o farfurie, iar in grasimea din tigaie soteaza ceapa. Injumatateste chiflele. Pune o parte din ele in alta tava, apoi aseaza pe fiecare cate o chiftica, o felie de branza, bacon si ceapa. Acopera cu restul de chifle si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 2-3 minute sau pana cand branza s-a topit de tot. Serveste cu sos barbecue.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


chifle retete sandvis sandvis cuptor retete simple retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012275 (s)