News Flash:

Chifle hamburgher

19 Mai 2011
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle hamburgher
Ingrediente: lapte - 1 cup unt - 1 lingura zahar - 2 linguri sare - 1 lingurita faina - 3 cup drojdie - 1 1/2 lingurita Mod de preparare: Eu fac coca la masina de paine. Dupa terminarea programului sau mai devreme daca ma grabesc se scoate coca, se  imparte in 9 bucati (eu o fac foaie si o impart cu cutitul). Se fac bilute, se pun in tava la distanta unele de altele si se lasa la crescut sa isi dubleze volumul. Pentru paine impletita se imparte coca in 3 bucati, se fac 3 suluri destul de lungi si se impletesc (ca parul ). Se pun in tava la crescut. Eu intotdeauna pun pe tava foaie de copt ca sa scap de mizerie. Dupa ce au crescut destul se ung cu albus sau ou intreg batut si se presara mac, susan sau ce seminte vreti. Se dau la cuptor la temperatura mare, 15-20 min. Urmariti si voi cind incep sa se rumeneasca putin ca depinde si de cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colaci lapte unt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
1043 viz    0 com
1121 viz    0 com
1247 viz    0 com
1100 viz    0 com
1097 viz    0 com
1125 viz    0 com
966 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013355 (s)