News Flash:

Chifle FARA gluten - de servit cu ghiveci de legume

12 Ianuarie 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle FARA gluten - de servit cu ghiveci de legume

Ingrediente:

100 ml ulei de masline
100 ml apa
1 ou
cca 170 gr faina tapioca
cca 50 gr faina de cocos
putina sare
1 catel de usturoi maruntit
1/2 lingurita crema de tartar
1.2 lingurita praf de copt

Mod de preparare chifle fara gluten:

1. Incinge cuporul la 170 de grade Celsius.
2. Intr-o oala mica pune la fiert apa, uleiul si sarea.
3. Cand da in clocot, adauga usturoiul, faina tapioca, crema de tartar si praful de copt. Amesteca foarte bine timp de 1 minut, apoi lasa deoparte in jur de 5 minute.
4. Incorporeaza dupa aceea oul si faina de cocos. Omogenizeaza. Framanta aluatul timp de un minut. Ca sa nu fie foarte lipicios, unge-te cu putin ulei pe maini.
5. Ia cate o lingura din compozitie si modeleaz-o sub forma de minge. Pune-le pe toate intr-o tava gresata cu ulei sau unt.
6. Baga tava cu chifle fara gluten in cuptor pentru 35 de minute.
Le poti servi simple sau cu ghiveci de legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chifle gluten fara gluten reteta chifle aluat chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014054 (s)