News Flash:

Chifle cu ton si ceapa rosie

14 Martie 2013
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g rosii (fara samburi si suc) tocate
180 g ton la conserva (in suc propriu)
cateva fire de coriandru tocat marunt
1 ceapa rosie (mica), tocata marunt
3 linguri suc de lime
2 ardei iuti rosii (curatati de seminte) si tocati marunt
2 chifle mari taiate pe orizontala
sare

Mod de preparare:

Prima data trebuie scurs bine tonul si facut bucatele. Apoi, in castron, peste ton pune coriandrul, sucul de lime, rosiile, ceapa si ardeii iuti. Amesteca bine, potriveste de sare si da la rece. Dupa vreo 10 minute imparte in doua compoztia si pune in chifle. Pentru decor poti folosi frunze de salata verde.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa rosie chifle sare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2011 viz    1 com
3116 viz    0 com
1213 viz    0 com
2131 viz    0 com
3663 viz    0 com
2403 viz    0 com
2180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013913 (s)