News Flash:

Chifle cu telemea

11 Februarie 2013
1706 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 oua
1 cana faina alba
2/3 cana faina grau integral
2/3 cana faina de malai (este unul din tipurile de faina fara gluten care se gaseste rapid si este ieftin)
1 plic drojdie uscata (7 gr)
1 cub telemea
3 linguri ulei
50 gr unt topit
verdeturi uscate
cateva fire patrunjel proaspat

Mod de preparare:

Primul pas a fost sa prepar faina din grau integral, apoi pe cea din malai (cu ajutorul rasnitei de cafea). Intr-un bol am pus putina apa calduta cu drojdie, am adaugat ouale, untul topit, uleiul si branza rasa pe razatoarea mica. Am incorporat faina de grau integral si pe cea de malai (aceasta din urma da o culoare frumoasa, usor galbuie, aluatului). Am pus si verdeturile uscate, impreuna cu putin patrunjel verde tocat, iar la sfarsit am adaugat faina alba. Am framantat aluatul, pana s-a format o bila elastica, am acoperit cu un prosp si am lasat la dospit intr-un loc ferit de curent. Dupa ce si-a dublat volumul, am format 8 bile (chiflele) si le-am pus in tava tapetata cu hartie de copt. Am uns chiflele cu putin ou batut si am mai presat patrunjel uscat (pt. contrast). Am dat la cuptor, la foc mediu, pana au trecut testul scobitorii. Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit pe un gratar de lemn.

Chifle cu telemea recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina alba drojdie uscata telemea ulei unt topit verdeturi uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3029 viz    0 com
4249 viz    0 com
2315 viz    0 com
2535 viz    0 com
2894 viz    0 com
4209 viz    0 com
4050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 26 queries | Mysql time :0.022108 (s)