News Flash:

Chifle cu mac si branza de vaci

16 Iunie 2016
5364 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
0,5 cana de ulei vegetal (sau mai putin)
0,5 cani zahar
2,5-3 cani de faina
2 oua
1 esenta de vanilie
10 gr praf de copt
praf de sare

Pentru umplutura:
250 gr branza de vaci
50 gr zahar
2 linguri smantana
mac (cantitatea depinde de gusturile fiecaruia)

Pentru glazura:
3-4 linguri zahar
cateva linguri de lapte caldut
 
 Mod de preparare:
 
1. Bate ouale cu zaharul.
2. Adauga sarea, uleiul si esenta de vanilie.
3. Trece prin sita faina si pratul de copt, dupa care incorporeaza-le in mixul anterior.
4. Framanta aluatul, apoi inveleste-l in folie si baga-l in frigider peste noapte.
5. A doua zi imparte-l in doua, in mod egal.
6. Amesteca semintele de mac cu zaharul si smantana.
7. Intinde umplutura uniform pe foile de aluat, apoi presara branza. Ruleaza dintr-un capat in altul.
8. Taie ruladele in felii egale, dar nu foarte groase, si pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
9. Amesteca laptele cu cele 3-4 linguri de zahar si toarna peste mini rulouri.
10. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 25-30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chifle mac chifle branza rulouri branza aluat chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014874 (s)