News Flash:

Chifle cu mac

19 Octombrie 2011
3338 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle cu mac
Ingrediente: 500 g faina un cub de drojdie o cana de lapte caldut seminte de susan seminte de mac seminte de floarea-soarelui un galbenus ulei de masline o lingura zahar sare Mod de preparare: Intr-un vas mai mare se pune faina, iar in mijloc se adauga un amestec format din lapte caldut, zahar, cub de drojdie si putina faina. Acolo se face o coca, apoi se lasa la dospit 15 minute. Dupa aceea se framanta restul de faina cu coca, un praf de sare si lapte caldut. La sfarsit se framanta cu putin ulei de masline. Se lasa la crescut in jur de 40 minute. Chiflele se fac in forma de briose, se mai lasa la crescut in forma inca 10 minute. Inainte de a fi introduse in cuptor se ung cu un galbenus amestecat cu o lingura de ulei si se presara deasupra semintele. Dupa 35-40 minute se scot din cuptor. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina retete vegetariene zahar lapte galbenus placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1158 viz    0 com
1654 viz    0 com
1147 viz    0 com
2415 viz    0 com
2858 viz    0 com
1076 viz    0 com
2130 viz    0 com
1651 viz    0 com
3665 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013036 (s)