News Flash:

Chifle cu curry

18 Iunie 2012
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:


400 g faina
1 pliculet drojdie uscata (7g)
250 ml apa
3 linguri zahar brun sau alb
1-1/2 lingurita sare
25 g shortening sau margarina
1 lingura cacao, de preferat cacao neagra
16 stafide

Pentru umplutura:

1 conserva rosii taiate (400g)
2 linguri pudra de curry
1-1/2 cutie mix de fasole fiarta (aprox. 400g) - fara zeama
1 lingurita pudra coriandru
1 lingurita pudra cumin
putin usturoi ras
putin ghimbir ras
piper
sare
garam masala
- optional

Mod de preparare:

Intai se face umplutura (ca sa se raceasca pana este gata aluatul). Intr-o tigaie se pun rosiile din conserva impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin sarea, piperul si garam masala. Totul se fierbe pe foc potrivit, zdrobind putin boabele de fasole, pana cand zeama scade bine si totul devine ca o pasta groasa. Se adauga sare si piper dupa gust si garam masala dupa preferinta. Se lasa sa se raceasca.
Chifle cu curry recomandate de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie uscata apa zahar brun alb sare margarina cacao rosii tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3133 viz    0 com
2295 viz    0 com
1884 viz    0 com
2951 viz    0 com
1571 viz    0 com
3282 viz    0 com
3456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020609 (s)