News Flash:

Chifle cu carne de pasare

30 Iunie 2011
909 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Chifle cu carne de pasare
Ingrediente: 7-8 chifle 200 g rasol sau friptura de pasare 2 oua fierte 1/2 l lapte 1 lingura faina 50 g unt 2 linguri cascaval ras sare piper patrunjel verde tocat marunt Mod de preparare: Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte, pentru a se inmuia putin. Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust. Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pune cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras; chiflele se asaza apoi pe o tava unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute. Se servesc calde ca aperitiv. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.carteacuretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colaci cuptor lapte oua cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1054 viz    0 com
1127 viz    0 com
2314 viz    0 com
860 viz    0 com
1299 viz    0 com
1050 viz    0 com
1356 viz    0 com
1128 viz    0 com
1129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019742 (s)