News Flash:

Chifle cu carne de pasare

30 Iunie 2011
882 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle cu carne de pasare
Ingrediente: 7-8 chifle 200 g rasol sau friptura de pasare 2 oua fierte 1/2 l lapte 1 lingura faina 50 g unt 2 linguri cascaval ras sare piper patrunjel verde tocat marunt Mod de preparare: Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte, pentru a se inmuia putin. Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust. Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pune cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras; chiflele se asaza apoi pe o tava unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute. Se servesc calde ca aperitiv. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.carteacuretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

colaci cuptor lapte oua cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1021 viz    0 com
1090 viz    0 com
2269 viz    0 com
832 viz    0 com
1239 viz    0 com
990 viz    0 com
1333 viz    0 com
1096 viz    0 com
1103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012443 (s)