News Flash:

Chifle cu carne de pasare

30 Iunie 2011
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Chifle cu carne de pasare
Ingrediente: 7-8 chifle 200 g rasol sau friptura de pasare 2 oua fierte 1/2 l lapte 1 lingura faina 50 g unt 2 linguri cascaval ras sare piper patrunjel verde tocat marunt Mod de preparare: Se decupeaza un capac la chifle si se scoate o parte din miez. Chiflele se asaza pe o farfurie si se toarna in fiecare cate o lingura de lapte, pentru a se inmuia putin. Separat, intr-o craticioara, se prepara un sos alb din faina, unt si lapte, care se lasa sa se racoreasca, dupa care se amesteca cu carnea de pasare trecuta prin masina de tocat, cu verdeata, sare si piper, dupa gust. Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele. Deasupra, in loc de capacel, se pune cate o felie de ou si se presara cu cascaval ras; chiflele se asaza apoi pe o tava unsa cu putin unt, care se introduce la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 25-30 minute. Se servesc calde ca aperitiv. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.carteacuretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

colaci cuptor lapte oua cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1140 viz    0 com
1198 viz    0 com
2416 viz    0 com
923 viz    0 com
1406 viz    0 com
1146 viz    0 com
1407 viz    0 com
1206 viz    0 com
1196 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013150 (s)