News Flash:

Chifle cu branza de oaie

10 Decembrie 2013
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca. 500 g faina
un pachet margarina
200 ml smantana
200 g branza de oaie
un ou
chimen
sare grunjoasa
 
Mod de preparare:

Se framanta un aluat elastic din margarina topita (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider.
Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm, se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se asaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se dau la copt in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor. Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca. Se servesc dupa ce s-au racit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028777 (s)