News Flash:

Chifle aromate - FOTO

11 Ianuarie 2012
1751 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml apa calduta
1 plic drojdie uscata (7 gr)
faina cat cuprinde
50 ml ulei de masline
25 ml ulei aromat (de exeplu de la telemea in ulei de masline)
verdeturi uscate (optional)
seminte (optional)
pudra de marar
sare dupa gust
 
Mod de preparare:
 
Am amestecat bine toate ingredientele, obtinand un aluat elastic, pe care l-am lasat la crescut cca 1 ora. Apoi l-am impartit in bucati egale, am format bile si le-am crestat putin, le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Le-am lasat in cuptor, la foc mediu, pana au trecut testul scobitorii. Dupa ce s-au copt, le-am acoperit repede cu un prosop umed, ca sa se fragezeasca, iar coaja sa nu ramana tare. Au iesit 16 bucati.
Puteti consuma aceste chifle aromate, pregatite de Adnia simple, dar si sa le pregatiti ca sandvis copiilor la scoala si dumneavoastra la serviciu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chifle_aromate1
apa drojdie uscata faina ulei aromat verdeturi uscate seminte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4288 viz    0 com
1359 viz    0 com
2648 viz    0 com
2002 viz    0 com
1111 viz    0 com
5539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020478 (s)