News Flash:

Chifle aromate - FOTO

11 Ianuarie 2012
1794 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 ml apa calduta
1 plic drojdie uscata (7 gr)
faina cat cuprinde
50 ml ulei de masline
25 ml ulei aromat (de exeplu de la telemea in ulei de masline)
verdeturi uscate (optional)
seminte (optional)
pudra de marar
sare dupa gust
 
Mod de preparare:
 
Am amestecat bine toate ingredientele, obtinand un aluat elastic, pe care l-am lasat la crescut cca 1 ora. Apoi l-am impartit in bucati egale, am format bile si le-am crestat putin, le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Le-am lasat in cuptor, la foc mediu, pana au trecut testul scobitorii. Dupa ce s-au copt, le-am acoperit repede cu un prosop umed, ca sa se fragezeasca, iar coaja sa nu ramana tare. Au iesit 16 bucati.
Puteti consuma aceste chifle aromate, pregatite de Adnia simple, dar si sa le pregatiti ca sandvis copiilor la scoala si dumneavoastra la serviciu.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Chifle_aromate1
apa drojdie uscata faina ulei aromat verdeturi uscate seminte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4413 viz    0 com
1393 viz    0 com
2734 viz    0 com
2047 viz    0 com
1145 viz    0 com
5642 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014747 (s)