News Flash:

Chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit cum face el sarmalele

5 Iunie 2018
6173 Vizualizari | 0 Comentarii

Cele mai bune sarmale sunt cele facute de mama si bunica. La Pasti, la Craciun, de Revelion, dar si cu multe alte ocazii, pe aragaz sau plita, la foc redus, fierb sarmalele. Vrei si tu sa le faci cat mai bune? Atunci ia aminte la sfaturile lui chef Scarlatescu!

Sarmalele sunt cu siguranta printre bucatele preferate de romani. Si se gasesc in orice casa cu sau fara ocazie. Cele facute de Chef Scarlatescu te vor impresiona fara indoiala. Vestitul bucatar a testat aceasta reteta mai multi ani la rand, asa ca nu e de mirare ca rezultatul va fi un adevarat deliciu.

Pentru inceput toaca marunt ceapa. Caleste-o pana cand capata o culoare aurie si las-o sa se raceasca pana la capat. Mixeaz-o cu carnea pe care ai tocat-o, cu orezul pe care l-ai spalat mai devreme, si cu cimbru, sare si piper. Dupa aceea alege niste frunze de varza murata cat mai frumoase. Pliaza foarte atent continutul.

Dupa ce ai terminat sa faci toate sarmalele toaca niste varza si amestec-o cu putin bulion. Pune tot ce ai pregatit pana acum direct in oala. Incepe cu un strat de varza, continua apoi cu niste foi de dafin, la mijloc pune niste afumatura foarte aromata si pune un rand de sarmale. Repeta dupa aceea cu varza si sarmale pana cand le termini pe toate sau pana cand umpli oala. Adauga apoi niste apa si putin ulei, si pune vasul la cuptor. De asemenea este foarte important sa respecti ingredientele si cantitatile lor. Pentru a pregati sarmalele recomandate de Chef Scarlatescu ai nevoie de doua kilograme de ceapa, de patru kilograme de carne de porc tocata, de jumatate de kilogram de orez de 40 de grame de piper, de 11 grame de sare, de o bucata de afumatura, de bulion si de varza murata.

Urmand toate sfaturile marelui bucatar vei obtine si tu niste sarmale absolut minunat si delicioase care iti vor bucura cu siguranta toti invitatii daca dai p=o petrecere sau toata familia daca le pregatesti de pofta, fara vreo ocazie speciala.

Catalin Scarlatescu este poate cel mai cunoscut Chef din Romania. Acesta reusesete sa imbine intre ele doua planuri foarte diferite, si anume: gatitul si mancatul sanatos cu ritmul alert al vietii noastre din ultima vreme. El este de parere ca mai ales romanii au avut parte de mancare proasta prea multi ani la rand si de aceea el isi doreste sa schimbe acest lucru. Si se bucura atunci cand rezultatele muncii lui sunt remarcate iar oamenii solicita in ce in ce mai des mancare cu adevarat hranitoare.

Chiar daca ni se pare straniu acesta spune totusi ca nu s-a intamplat sa le gateasca femeilor din viata lui. De asemenea Catalin Scarlatescu mai este cunoscut si pentru dieta pe care a tinuto si care l-a schimbat complet.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011919 (s)