News Flash:

Cheesecake cu vanilie

14 Aprilie 2014
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g biscuiti digestivi
cateva picaturi esenta de vanilie
750 g crema de branza
50 g unt
225 g zahar
3 linguri malai
2 batoane de vanilie
240 ml smantana
2 oua batute

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se unge o forma rotunda de tort. Se sfarama biscuitii. Se topeste untul si se amesteca cu firimiturile de biscuiti. Se intinde amestecul in tava de tort si se niveleaza cu o spatula. Cu un mixer se amesteca crema de branza, zaharul, malaiul, semintele de vanilie si esenta de vanilie. Se adauga si ouale si se amesteca o crema groasa. Cu o lingura se pune crema peste baza de biscuiti si se niveleaza. Se baga la cuptor timp de 45 de minute la foc mediu, apoi se da la foc iute si se mai lasa 6 minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se baga la frigider inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake cheesecake vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1760 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031543 (s)