News Flash:

Cheesecake cu rosii si busuioc

17 Mai 2011
1001 Vizualizari | 0 Comentarii
Cheesecake cu rosii si busuioc
Ingrediente: 200 gr rosii (4 rosii medii) 100 gr felii de paine uscata 100 gr unt 250 gr ricotta (sau crema de branza) 8 gr de gelatina (4 foi) 10 frunze mari de busuioc 115 ml smantana slaba 20 gr seminte de pin 1 catel de usturoi 20 gr parmezan ras 3 linguri ulei extravirgin de masline 1/2 lingurita de sare piper Mod de preparare: Intai punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece. Painea uscata o mixam in blender si o maruntim, adaugam untul topit, omogenizam si transferam compozitia intr-o forma cu peretii detasabili de 18 cm. Presam cu un pahar si pastram la frigider. Intre timp mixam la blender busuiocul, sarea, catelul de usturoi si semintele de pin. Intr-un vas punem ricotta, adaugam amestecul de busuioc, uleiul de masline si parmezanul ras. Separat incalzim usor smantana si topim in ea gelatina scursa de apa, apoi incorporam la celelalte ingrediente. Obtinem un amestec cremos pe care il intindem uniform peste baza. Punem la frigider in jur de o ora, timp in care taiem rosiile feliute, lasandu-le la scurs sa mai piarda din lichid. Decoram apoi cheesecake-ul cu ele si cu frunze de busuioc proaspat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ricotta jeleu tort sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1028 viz    0 com
2210 viz    0 com
1601 viz    0 com
1169 viz    0 com
2460 viz    0 com
1269 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014137 (s)