News Flash:

Cheesecake cu putine calorii

24 Iunie 2014
1965 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
½ lingurita cu praf de copt
1 ou
125 g faina
]2 linguri cu ulei
30 g zahar pudra
1 lingura cu lapte
sare

Pentru crema:
2 galbenusuri
300 g branza de vaci
110 g zahar
300 g smantana
4 foi gelatina

Mod de preparare:

Cerne faina impreuna cu praful de copt si putina sare. Fa in mijloc o adancitura si toarna oul batut cu laptele, zaharul si uleiul. Framanta toate aceste ingrediente. Intinde din aluat doua foi si coace-le pe fundul tavii unse cu unt sau ulei, aproximativ 6-7 minute.
Separat, bate smantana pana cand se intareste. Adauga branza si 50 g de zahar. Freaca galbenusurile cu zaharul ramas si rastoarna-le peste crema de branza. Adauga gelatina inmuiata in apa si stoarsa.
Pune o foaie intr-o forma, toarna amestecul de branza si acopera cu cealalta foaie. Presara zahar pudra si lasa la rece doua ore.
 
 sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake sfaturi culinare retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023399 (s)