News Flash:

Cheesecake cu portocala

11 Septembrie 2012
2141 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

faina cat cuprinde (450 gr aproximativ)
180 gr zahar
200 gr unt la temperatura camerei
2 galbenusuri
1 vf lingurita bicarbonat de sodiu
3/4 plic praf de copt
100 ml lapte
1 plic zahar vanilat

Pentru umplutura:

500 gr branza vaci dulce
2 linguri gris
200 gr zahar
4 galbenusuri
6 albusuri
1 lingura faina
50 gr unt
1/4 din plicul de praf de copt
1 plic zahar vanilat
1 cartof mare fiert (sa fie rece)
coaja de portocala si lamaie (dupa gust si preferinte)

Mod de preparare:

Amestecam toate ingredientele, iar faina adaugam treptat pana cand obtinem un aluat elastic si nelipicios. Il punem la frigider acoperit cu o folie si ne apucam de umplutura.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile foarte bine cu 8 linguri de zahar pana obtinem o spuma tare.
Restul de ingrediente si restul de zahar le mixam pana se omogenizeza si devin ca o crema. Incorporam crema incet, treptat in albusurile batute.

Ungem o tava, asezam prima foaie (3/4 din aluat),umplutura,apoi acoperim cu a doua foaie(1/4 din aluat). Dam la cuptorul preincalzit la foc mic timp de 60 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar galbenusuri lapte zahar vanilat gris albusuri unt cartof tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034235 (s)