News Flash:

Cheesecake cu merisoare

9 Decembrie 2014
1543 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr biscuiti digestivi
40 gr unt topit
400 gr lapte condensat gros
zeama de la 2 lamai
100 gr zahar fin
300 gr de merisoare (inghetate sau proaspete)
300 gr crema de branza semi-degresata

Mod de preparare:

Faramiteaza marunt biscuitii, apoi amesteca-i cu untul topit. Lasa compozitia la racit cam 10 minute. Mixeaza laptele condensat cu crema de branza, dupa care adauga zeama de lamaie. Compozitia se ingroasa. Intinde-o pe un platou si las-o sa se raceasca in jur de 2-4 ore.

Pune merisoarele cu zaharul si cu 100 ml de apa la foc mic. Acopera vasul si lasa sa fiarba 5 minute, ca sa se inmoaie si sa se umfle putin. Apoi scurge-le si pune-le intr-un bol separat.

Adu compozitia de cheesecake de la rece si toarna peste ea, usor, mixul cu merisoare. Pentru decor, foloseste ciocolata razuita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheesecake retete prajituri retete craciun prajituri merisoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2403 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028186 (s)