News Flash:

Cheesecake cu lichior

2 Decembrie 2013
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120ml lichior Limoncello
60g smantana
1/4 lingurita extract de vanilie
220g crema de branza moale
200ml smantana pentru frisca
75g unt topit
180g biscuiti graham maruntiti

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180C si unge o tava de tarta cu diamentrul 22-23cm. Amesteca biscuitii faramitati si untul topit si preseaza-i intr-un strat egal la baza tavii. Coace timp de 9 minute si lasa blatul de cheesecake sa se raceasca 20 de minute.

Intre timp, bate cu mixerul crema de branza, frisca, smantana, extractul de vanilie si Limoncello, pana cand obtii o crema densa. Pune totul in tava peste blatul de biscuiti. Pune cheesecake-ul la frigider timp de 30 de minute inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6456 viz    1 com
1434 viz    0 com
1354 viz    0 com
1177 viz    0 com
1669 viz    0 com
1197 viz    0 com
934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029073 (s)