News Flash:

Cheesecake cu fructe de padure

10 Februarie 2016
1854 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crusta:
cca 700 gr biscuiti graham
50 gr zahar
100 gr unt topit

Pentru umplutura:
800 gr crema de branza
4 oua
cca 150 gr zahar
3 linguri faina
50 ml lapte
1 lingura coaja de lamaie
1 lingurita vanilie

Pentru topping:
230 gr fructe de padure
230 gr boabe de rodie
100 gr zahar
2 linguri apa

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Mixeaza intr-un robot de bucatarie biscuitii, untul topit si zaharul.
3. Pune compozitia obtinuta intr-o tava si apasa pe ea, ca sa se distribuie uniform. Baga tava in frigider.
4. Mixeaza 1-2 minute crema de branza, zaharul si faina, apoi pune restul de ingrediente de la umplutura. Mixeaza pana obtii o crema omogena.
5. Pune umplutura peste blatul din tava din frigider si bag-o in cuptor pentru 15 minute. Dupa aceea micsoreaza temperatura la 110 grade si mai tine in cuptor vreo 30 de minute. Scoate-o si las-o la racit in jur de o ora. Bag-o in frigider.
6. Amesteca toate ingredientele pentru topping la foc mediu, intr-o oala, in jur de 15-20 de minute, pana obtii un sos mai gros.
7. Scoate prajitura din frigider si acoper-o cu toppingul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheesecake fructe reteta cheesecake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025383 (s)