News Flash:

Cheesecake cu feta - Tarta cu branza sarata

27 Decembrie 2016
1477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
250 gr biscuiti cu susan (eu am folosit biscuiti simpli, dar cred ca se pot folosi cei gen crackers sau salatini)
50 gr parmezan sau branza uscata (nu am pus)
3 linguri de unt topit (aprox 60 gr)

Pentru umplutura:
450 gr branza de vaci
250 gr branza feta
3 oua
1 lingurita oregano uscat
60 gr masline feliate
2-3 fire ceapa verde
1 catel de usturoi tocat (eu am pus 1 fir usturoi verde)
un pic de sare si piper

Pentru topping:
ceapa verde
rosii cherry sau rosii mai mici

Mod de preparare:

1. Zdrobim bine biscuitii si-i amestecam cu parmezanul si untul topit. Ii punem intr-o tava cu diametrul de 26 cm si ii intindem cu mainile apasand usor formand astfel baza tartei.
2. Intr-un bol punem branza de vaca (sau crema de branza) si amestecam usor apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, oregano, masline, usturoiul zdrobit, ceapa taiata felii subtiri, putina sare deoarece feta este destul de sarata si piper.
3. Turnam amestecul peste baza de biscuiti, il intindem usor si coacem in cuptorul preincalzit la 160g C timp de 35-40 min.
Lasam sa se raceasca in cuptor apoi tinem la frigider 1 ora.
4. Punem deasupra felii de rosii si ceapa verde taiata si servim.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheesecake feta reteta cheesecake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012592 (s)