News Flash:

Cheesecake cu feta

4 Mai 2016
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
3 linguri de unt topit (aprox 60 gr)
250 gr biscuiti cu susan (eu am folosit biscuiti simpli dar cred ca se pot folosi cei gen crackers sau salatini)
50 gr parmezan sau branza uscata

Pentru umplutura:
250 gr branza feta
450 gr branza de vaci
60 gr masline feliate
3 oua
1 lingurita oregano uscat
un pic de sare si piper
2-3 fire ceapa verde
1 catel de usturoi tocat

Pentru topping:
ceapa verde
rosii cherry sau rosii mai mici

Mod de preparare:

Zdrobim bine biscuitii si-i amestecam cu parmezanul si untul topit Ii punem intr-o tava cu diametrul de 26cm si ii intindem cu mainile apasand usor formand astfel baza tartei. Intr-un bol punem branza de vaca ( sau crema de branza ) si amestecam usor apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, oregano, masline, usturoiul zdrobit, ceapa taiata felii subtiri, putina sare deoarece feta este destul de sarata si piper.

Turnam amestecul peste baza de biscuiti, il intindem usor si coacem in cuptorul preincalzit la 160g C timp de 35-40 min. Lasam sa se raceasca in cuptor apoi tinem la frigider 1 ora.
Punem deasupra felii de rosii si ceapa verde taiata si servim.

Reteta de cheesecake cu feta ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheesecake feta reteta cheesecake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021459 (s)