News Flash:

Cheesecake cu feta

12 Iunie 2014
1069 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
250 g biscuiti cu susan (eu am folosit biscuiti simpli dar cred ca se pot folosi cei gen crackers sau salatini)
3 linguri de unt topit (aprox 60g )
50 g parmezan sau branza uscata (nu am pus)

Pentru umplutura:
60g masline feliate
450 g branza de vaci
250 g branza feta
3 oua
1 lingurita oregano uscat
2-3 fire ceapa verde
un pic de sare si piper
1 catel de usturoi tocat (eu am pus 1 fir usturoi verde)

Pentru topping:
ceapa verde
rosii cherry sau rosii mai mici

Mod de preparare:

Zdrobim bine biscuitii si-i amestecam cu parmezanul si untul topit. Ii punem intr-o tava cu diametrul de 26cm si ii intindem cu mainile apasand usor formand astfel baza tartei. Intr-un bol punem branza de vaca ( sau crema de branza ) si amestecam usor apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare, oregano, masline, usturoiul zdrobit, ceapa taiata felii subtiri, putina sare deoarece feta este destul de sarata si piper.

Turnam amestecul peste baza de biscuiti, il intindem usor si coacem in cuptorul preincalzit la 160g C timp de 35-40 minute. Lasam sa se raceasca in cuptor apoi tinem la frigider 1 ora. Punem deasupra felii de rosii si ceapa verde taiata si servim.

Cheesecake cu feta recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake cheesecake branza retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1647 viz    0 com
1228 viz    0 com
1237 viz    0 com
3208 viz    0 com
2683 viz    0 com
4013 viz    0 com

Comentarii (2)

Erickfaimb  | #1337
wh0cd1252024 non prescription prednisone 20mg purchase generic viagra online buy zithromax buy retin-a clomid
Erickfaimb  | #1466
wh0cd544005 Amoxil Without A Script zithromax online Viagra lipitor
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019717 (s)