News Flash:

Cheesecake cu dovlecei si feta

29 Aprilie 2011
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Cheesecake cu dovlecei si feta
Ingrediente: - 2 cesti (cani) de dovlecei curatati, spalati si taiati - 1 lingurita de sare fina - 2 cesti (cani) si jumatate de branza feta maruntita - 1/2 ceasca parmezan ras - 2 cepe taiate - 2 catei de usturoi - 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt - coaja de la o lamaie - 2 oua batute bine Mod de preparare: Incingi cuptorul (foc mediu sau 180 grade). Ungi o forma cu unt. Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta si da la cuptor 60 de min. Cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel budinci salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4452 viz    0 com
1707 viz    0 com
1125 viz    0 com
1665 viz    0 com
3342 viz    0 com
1331 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012689 (s)