News Flash:

Cheesecake cu dovleac si nuci

29 Septembrie 2014
1976 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr piure de dovleac
120 gr turta dulce
1 cana nuci
4 linguri ulei de rapita
350 g crema de branza
1/2 cana zahar
1 lingura extract de vanilie
1/2 cana zahar brun
2 lingurite condiment pentru placinta dovleac (mix de scortisoara, nucsoara, ghimbir, ienibahar)
3 oua mari
1 pachet branza de vaca

Mod de preparare:

Sfaramiteaza turta dulce si amestec-o impreuna cu 3/4 cana de nuci maruntite si cu uleiul de rapita, apoi asaza amestecul pe fundul unei forme de tort rotunde, unsa in prealabil cu unt sau tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol, mixeaza crema de branza, zaharul, zaharul brun si condimentul pentru placinta. Adauga, pe rand, ouale, amestecand continuu, iar la sfarsit, vanilia.

Mixeaza branza in blender, timp de doua minute, apoi incorporeaza si piureul de dovleac in ea. Incorporeaza amestecul in crema de branza, apoi toarna totul in forma de tort si baga cheesecake-ul la cuptor, pana se rumeneste usor pe margini, dar in mijloc ramane moale.
Prajeste restul de 1/4 de cana de nuci si foloseste-le pentru a decora cheesecake-ul, dupa ce s-a racit si a stat patru ore la frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheesecake retete dovleac retete toamna prajituri culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021568 (s)