News Flash:

Cheesecake cu cirese si ciocolata

16 Mai 2013
2373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr biscuiti cu cacao
100 gr unt topit
375 gr crema de branza
125 gr smantana
100 gr zahar pudra
2 oua
1 lingurita pasta de vanilie
70 gr ciocolata neagra, maruntita
70 gr zahar pudra
100 gr cirese
1 albus de ou, batut

Mod de preparare:

Marunteste bine biscuitii, dupa care amesteca-i cu untul topit. Adauga pasta obtinuta intr-un recipient pentru cheesecake, preseaza bine si da la frigider timp de 30 minute.
Preincalzeste cuptorul la 160 C. Intre timp, amesteca intr-un vas crema de branza, smantana si zaharul pudra pana obtii o compozitie omogena. La final, adauga vanilia si ouale intregi. Adauga crema in recipientul scos de la frigider si presara cu bucatele de ciocolata. Da la cuptor timp de 25-30 minute. Ia cate o cireasa si da-o usor prin albusul batut, apoi prin zahar pudra. Cand toate ciresele sunt gata, asaza-le pe cheesecake.
Serveste cheesecake cu ciocolata si cirese cu cateva cupe de inghetata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1922 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031114 (s)