News Flash:

Cheesecake cu ciocolata si coniac

21 Februarie 2014
2690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cubulete de ciocolata alba
750 g branza dulce cremoasa
3/4 cana de zahar
1/4 cana de faina
3 oua
1/2 cana de frisca cremoasa
1/2 lingurita de esenta de vanilie
2 cesti de ciocolata alba rasa
1 ceasca de smantana pentru frisca
50 g de coniac

Mod de preparare:

Amesteca branza cremoasa, zaharul, faina si frisca cremoasa intr-un bol mare. Incorporeaza, pe rand, ouale. Topeste cele 4 cuburi de ciocolata alba si adauga-le in compozitie, odata cu esenta de vanilie. Pune compozitia intr-o tava unsa in prealabil si adaug-o la cuptorul preincalzit la 175 de grade, timp de o ora. Raceste prajitura inainte de a o scoate din tava.

Pentru topping, incalzeste smantana la o temperatura medie, fara a o lasa sa fiarba. Adauga ciocolata alba rasa si amesteca pana cand compozitia devine omogena. Incorporeaza coniacul si adauga peste cheesecake-ul racit.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cheesecake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2175 viz    0 com
3148 viz    0 com
3257 viz    0 com
1002 viz    0 com
1254 viz    0 com
4882 viz    0 com
3299 viz    0 com
3589 viz    0 com
3891 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1818 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029814 (s)