News Flash:

Cheesecake cu ciocolata si cafea

23 Mai 2011
2653 Vizualizari | 0 Comentarii
Cheesecake cu ciocolata si cafea
Ingrediente: Pentru aluat: 200 g unt 200 g zahar 5 oua 250 g faina 250 ml lapte 50 g cacao 30 g cafea solubila 1 plic praf de copt 1 fiola esenta de vanilie Pentru umplutura: 500 g branza de vaci 50 g smantana grasa 300 g zahar 150 g faina 4 oua coaja de lamaie Mod de preparare: Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena. Batem albusurile tare, cu un praf de sare si le dam la rece. Separat, frecam untul cu zaharul, pana-si dubleaza volumul, adaugam pe rand galbenusurile, vanilia, laptele si albusurile. Faina o amestecam cu praful de copt, cacaua si nesul si o incorporam cu ingredientele lichide, ajutandu-ne de o paleta, amestecand usor de jos in sus. Tapetam o tava cu hartie de copt, golim ½ din aluat, peste el punem pasta de branza si deasupra acoperim cu restul de aluat. Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50 de minute. Cand s-a racit, ornam dupa preferinta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana grasa cafea daneza lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4028 viz    0 com
4070 viz    0 com
2502 viz    0 com
1016 viz    0 com
1400 viz    0 com
2580 viz    0 com
1090 viz    0 com
1637 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019304 (s)