News Flash:

Cheesecake cremos cu branza de vaci si fara blat

23 Octombrie 2017
1880 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Secretul acestei prajituri este chiar branza proaspata de vaci. Pentru ca desertul sa-ti iasa, foloseste o branza bine scursa, la care sa adaugi iaurt cat mai cremos, de preferinta grecesc. Asa vei obtine acea consistenta fina care va transforma prajitura intr-un desert rafinat.

Ingrediente:

400 g branza proaspata de vaci
250 g iaurt
150 g zahar
3 oua
50 g faina
unt, pentru uns tava
nuci, pentru ornat
miere, pentru ornat

Afla din acest video cum se prepara prajitura.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


unt miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021594 (s)