News Flash:

Cheese cake in stil New York

12 Mai 2011
911 Vizualizari | 0 Comentarii
Cheese cake in stil New York
Ingrediente: 230 g pesmet prajit 2+5 oua 1,135 kg branza de vaci 350 g zahar 25 g faina coaja rasa de la o lamaie 5 g vanilie 65 g frisca Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece. In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri negrese bors banana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3102 viz    0 com
2131 viz    0 com
1999 viz    0 com
1871 viz    0 com
1032 viz    0 com
1354 viz    0 com
1272 viz    0 com
916 viz    0 com
1131 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018731 (s)