News Flash:

Checul-aperitiv este atat de bun, incat nu bine vei termina o tava, ca deja invitatii vor cere acelasi tip de mancare din nou

10 August 2017
3175 Vizualizari | 0 Comentarii
Checul-aperitiv este atat de bun, incat nu bine vei termina o tava, ca deja invitatii vor cere acelasi tip de mancare din nou.
 
Ingrediente:

150 ml lapte
50 ml ulei
200 g sunca
250 g faina
150 g masline feliate
200 g cascaval ras
200 g ciuperci
1 lingurita praf de copt
5 oua
sare
piper

Citeste si Checul perfect iese se face doar asa - Reteta de chec cu lamaie si afine

Mod de preparare:
 
Se bat ouale impreuna cu laptele, se pun si cascavalul si condimentele si se amesteca bine. Se adauga faina, praful de copt si restul ingredientelor si se omogenizeaza bine. Se toarna compozitia intr-o tava pentru chec sau cozonac, unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptor 35-40 minute. Se poate proba cu o scobitoare. Dupa ce se raceste se feliaza foarte usor. Se poate servi cald cu iaurt deasupra sau rece, simplu sau cu sos de rosii ori ketchup.
 
preluat de pe a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval ras oua citeste si
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 37 queries | Mysql time :0.020096 (s)