News Flash:

Chec rusesc

24 Mai 2012
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec rusesc
Ingrediente:

600 g faina
4 galbenusuri
2 linguri stafide
1 fiola esenta de rom
250 ml lapte cald
16 g drojdie pudra
1 lingurita zahar
170 g zahar
1 lingurita sare
1 lingurita esenta de vanilie
2 linguri migdale fara coaja pisate
150 g unt

Mod de preparare:

Intr-o cana punem stafidele cu esenta de rom. Amestecam laptele cu drojdia si o lingurita de zahar si lasam deoparte timp de 10 minute. Intr-un bol amestecam faina cu zaharul si sarea. Adaugam drojdia, esenta de rom de la stafide, 4 galbenusuri de ou si esenta de vanilie si framantam un aluat fin. Incorporam untul si mai framantam. Intr-un bol uns cu ulei asezam aluatul, il acoperim cu folie si lasam la cald timp de o ora. Incingem cuptorul la 170 grade. Pe o suprafata curata framantam din nou aluatul si incorporam stafidele si migdalele. Asezam aluatul intr-o tava de cozonac si mai lasam sa creasca inca 30 de minute, dupa care-l bagam la cuptor timp de o ora.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina galbenusuri stafide rom lapte drojdie zahar sare unt lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4302 viz    0 com
2604 viz    0 com
2341 viz    0 com
4024 viz    0 com
3174 viz    0 com
13995 viz    0 com
2057 viz    1 com
5200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 26 queries | Mysql time :0.025746 (s)