News Flash:

Chec rapid cu cascaval si sunca

13 Februarie 2017
7189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pahar iaurt / chefir
200 gr sunca / carnati / crenvursti
2 oua
1/2 lingurita sare
1/2 bicarbonat de sodiu
250 gr cascaval mai tare
verdeata

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu sarea.
2. Amesteca bicarbonatul cu iaurtul sau chefirul. Lasa deoparte cateva minutw.
3. Pune mixul peste oua, presara faina si amesteca bine.
4. Toaca marunt verdeata.
5. Da cascavalul pe razatoare.
6. Feliaza carnatii, apoi pune-i in aluat si amesteca.
7. Unge cu putin unt o tava de copt, presara in ea gris sau pesmet si transfera in ea aluatul.
8. Niveleaza cu o lingura si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru 25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

iaurt carnati sare cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019806 (s)