News Flash:

Chec rapid

8 Decembrie 2011
1937 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec rapid
Ingrediente: 1 ou 4 linguri faina o lingura cacao 5 linguri zahar un praf de praf de copt 4 linguri lapte 3 linguri ulei un praf de sare Mod de preparare: Intr-o cana mai inalta se amesteca toate ingredientele uscate. Intr-un castron mic se bate ou, dupa care se pune in cana si se amesteca bine. In compozitie adauga uleiul si laptele si se omogenizeaza. Dupa aceea se da cana la cuptorul cu microunde timp de 4 minute, la 700 wati. Dupa ce se scoate, se lasa checul sa se raceasca, iar apoi se rastoarna. Dupa preferinte, poate fi ornat cu ciocolata sau frisca. sursa reteta: gustos.ro sursa fotografie: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dulciuri faina rom lapte ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2866 viz    0 com
2175 viz    0 com
3791 viz    0 com
3427 viz    0 com
1851 viz    0 com
2426 viz    0 com
6259 viz    0 com
1997 viz    0 com
1415 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)