News Flash:

Chec „Pernutele” — o adevarata capodopera culinara

6 August 2018
1221 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente: pentru aluatul de ciocolata: 250 g de faina; 100 ml de ulei rafinat; 100 ml de lapte; 3-4 oua; 150 g de zahar; 20 g de pudra de cacao; 5 g de praf de copt.
Pentru aluatul din branza: 350 g de branza dulce de vaci; 30 g de amidon; 60 g de zahar; ½ lingurita de zahar vanilat; un ou.

Mod de preparare: Pregatiti aluatul de ciocolata: cerneti faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt.Bateti ouale (la temperatura camerei) si zaharul timp de 3-4 minute. Fara sa opriti mixerul, turnati treptat mai intai uleiul, iar apoi si laptele.

Adaugati treptat faina si amestecati. Pregatiti aluatul din branza: pasati toate ingredientele cu un blender vertical. Turnati aluatul obtinut intr-un pos cu duiul mare, cu deschizatura de aproximativ 1 cm. Turnati aluatul de ciocolata intr-o tava unsa cu ulei (eu am folosit una cu dimensiunile de 34 x 22 cm). Nu va recomand sa utilizati o tava mica, deoarece stratul de aluat trebuie sa fie subtire.

Asezati aluatul din branza deasupra celui de ciocolata — in fasii, sub forma de retea. Coaceti checul aproximativ 35 minute in cuptorul preincalzit pana la 180 grade Celsius. Orientati-va dupa cuptorul dumneavoastra si verificati gradul de preparare prin testul cu scobitoarea. Lasati checul sa se raceasca si il puteti presara cu zahar pudra.
Portionati-l si bucurati-va de gustul si textura lui moale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019030 (s)