News Flash:

Chec in trei culori

22 Decembrie 2016
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr zahar farin
200 gr faina
1 praf sare
200 gr unt sau margarina
coaja de lamaie
2 pliculete zahar vanilat
2 linguri cacao
esenta trandafiri sau zmeura
glazura de ciocolata
5 oua
zahar pudra

Mod de preparare:


1. Se da drumul la cuptor la o temperatura de 120° C si se pregateste tava cu hartie speciala pentru copt.

2. Intr-un bol se pune untul care a stat la temperatura camerei si se amesteca cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana se obtine o crema. Dupa ce ati obtinut crema de unt, adaugati ouale unul cate unul, pana le incorporati.

3. Se cerne faina si cacaua si se pregatesc alte doua boluri. Se toarna faina peste crema si se amesteca usor, cu miscari circulare, sa nu faca cocoloase. Se toarna compozitia in mod egal in bolurile pregatite. In unul se amesteca cu cacaua iar in celalalt cu esenta de zmeura.

4. Se toarna in tava compozitiile si se amesteca circular cu o lingura pentru a capata forma si aspectul din poza. Se baga la cuptor la foc potrivit 40 de minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca. Se stropeste cu glazura de ciocolata pe mijloc, iar marginile se pudreaza cu zahar farin.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta chec chec colorat chec culori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018939 (s)