News Flash:

Chec in doua culori

17 Octombrie 2012
5042 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana faina
5 oua
1 cana zahar
1 praf de copt

Mod de preparare:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza in compozitie si se adauga romul si zaharul vanilat. Se imparte aluatul rezultat in doua vase si in unul dintre ele se adauga cacao. Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt si incepem sa turnam aluatul astfel: o lingura de compozitie alba in mijlocul tavii, o lingura de compozitie neagra deasupra.
Si repetam procedura pana terminam aluatul. Se da la cuptor, la foc mic, circa 40 minute. Cand s-a rumenit deasupra se incearca cu un scobitor. Daca nu ramane aluat pe scobitoare inseamna ca pandispanul este gatasi se scoate din cuptor. Se rastoarna pe un fund si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se taie felii care vor avea aspect tigrat datorita amestecului cu cacao.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua zahar cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

18395 viz    0 com
5728 viz    0 com
3944 viz    0 com
4910 viz    0 com
5962 viz    0 com
1944 viz    0 com
3064 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033319 (s)