News Flash:

Chec in doua culori

18 Septembrie 2013
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
2 cani cu zahar
1 cana cu ulei
1 cana cu lapte
4 cani faina
2 plicuri zahar vanilat
1 lingura praf de copt
2-3 linguri cu cacao
stafide, nuci, rahat
coaja de lamaie, un strop de sare

Mod de preparare:

Intr-un vas, pe baie de abur, se bat ouale cu zaharul pana ce se albeste compozitia si creste in volum. Incepem sa adaugam uleiul, in fir subtire si apoi laptele. Adaugam restul ingredientelor, faina amestecata cu praful de copt. Impartim compozitia in 2 parti: in prima punem 2-3 linguri cu cacao si amestecam bine cu furculita.
In cealalta, sa aiba aceeasi consistenta punem 2 linguri cu faina. Captusim cele 2 tavi cu hartie de copt, si incepem montarea, punand cu lingura numai in centrul tavii cate o lingura din fiecare compozitie una pste alta (alternand culorile!) Deasupra, am mai adaugat cateva stafide, nuci tocate si bucatele de rahat. Dam la cuptor (incalzit din timp) aprox. 45 minute Lasam sa se raceasca putin in tava apoi scoatem si pudram cu zahar vanilat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1973 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030061 (s)