News Flash:

Chec de post cu sirop de artar

12 Martie 2014
3122 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

240 ml de bere caramelizata
9 linguri de margarina
1 ceasca de pudra de cacao
1 ceasca de faina de grau intreg
1 ceasca de fina alba
1 ceasca de zahar brun
1 1/2 lingurite de bicarbonat de sodiu
3/4 lingurita de sare de mare
1 1/2 cesti de iaurt vegetal
3/4 ceasca de sirop de artar
3/4 ceasca de zahar pudra
2 linguri de lapte batut din soia

Mod de preparare:

Unge o tava pentru chec cu unt si acoper-o cu faina. Fierbe berea si adauga 8 linguri de unt, amestecand pana se topeste. Incorporeaza 3/4 de ceasca de pudra de cacao si omogenizeaza amestecul. Lasa-l sa se raceasca.
Intr-un bol de marime medie, amesteca faina alba cu cea de grau integral, bicarbonatul de sodiu si un praf de sare.

Amesteca intr-un alt bol, mai mare, iaurtul vegetal si siropul de artar. Adauga treptat mixul de bere, amestecand continuu. Incorporeaza si amestecul de faina, tot treptat, pentru ca aluatul sa fie omogen.
Adauga coca in tava si coace-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 35-45 de minute. Lasa-l sa se raceasca complet, inainte de a-l acoperi cu glazura.

Pentru glazura, amesteca zaharul pudra cu praful de cacao ramas si cu laptele batut din soia pana cand amestecul devine cremos. Acopera checul cu glazura obtinuta.
Poti servi checul alaturi de o cafea sau de un capuccino cu frisca vegetala. Pentru a-i da un plus de savoare, presara cateva cristale de sare de mare peste glazura, dupa ce s-a racit complet.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post chec post retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2286 viz    0 com
6023 viz    0 com
1196 viz    0 com
1609 viz    0 com
11349 viz    0 com
1438 viz    0 com
5867 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022604 (s)