News Flash:

Chec de post cu rahat si nuci

4 Aprilie 2011
3986 Vizualizari | 0 Comentarii
chec de post
Ingrediente: - 3 cani faina - 1 lingurita bicarbonat - 1 lingurita praf de copt - 2 cani zahar - 1 esenta de vanilie - 2 linguri otet - 2 cani apa - 10 linguri ulei - un praf de sare - coaja rasa de la o portocala sau lamaie - 100 gr rahat - 150 gr miez de nuca Mode de preparare: 1. Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel. Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine. 2. Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici. Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anca sandwich vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4965 viz    0 com
2402 viz    0 com
1521 viz    0 com
1291 viz    0 com
3111 viz    0 com
2472 viz    0 com
3697 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1498 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014839 (s)