News Flash:

Chec de post cu rahat si nuci

4 Aprilie 2011
3940 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
chec de post
Ingrediente: - 3 cani faina - 1 lingurita bicarbonat - 1 lingurita praf de copt - 2 cani zahar - 1 esenta de vanilie - 2 linguri otet - 2 cani apa - 10 linguri ulei - un praf de sare - coaja rasa de la o portocala sau lamaie - 100 gr rahat - 150 gr miez de nuca Mode de preparare: 1. Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel. Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine. 2. Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici. Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

anca sandwich vodca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4844 viz    0 com
2354 viz    0 com
1441 viz    0 com
1243 viz    0 com
3031 viz    0 com
2392 viz    0 com
3638 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018884 (s)