News Flash:

Chec de post

17 Martie 2014
3237 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1/2 ceasca ulei de palmier topit + putin ulei pt. uns tava
2 linguri seminte de in macinate
12 linguri lapte de migdale
sirop de trestie, dupa gust (sau pasta de curmale)
1 lingurita pudra de roscove
1 lingurita cacao cruda
semintele de la 1 pastaie de vanilie
1 pliculet praf de copt
1 praf de sare de mare
2 cescute faina de quinoa
mirodenii, dupa gust: nucsoara, scortisoara, anason, cardamom

Mod de preparare:

Laptele de migdale se infierbanta, dupa care se adauga semintele de vanilie si se lasa la infuzat jumatate de ora.
Intr-un bol incapator se aseaza toate ingredientele lichide, dupa care se incorporeaza usor cele solide., cu ajutorul unui tel, ca sa nu se formeze cocoloase.
Aluatul obtinut este gros si usor curgator. Se unge o tava de chec cu ulei si se toarna aluatul in tava, dupa care se niveleaza frumos.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coace la foc mic (150 grade Celsius ) pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racit complet in tava, dupa care se scoate cu grija si se feliaza (Atentie: checul este foarte sensibil, se rupe usor)
Se pudreaza cu zahar (optional) si se serveste.

Chec de post recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec post retete post retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3121 viz    0 com
2286 viz    0 com
6023 viz    0 com
1196 viz    0 com
1605 viz    0 com
11348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021620 (s)