News Flash:

Chec de morcovi

11 Ianuarie 2012
2396 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec de morcovi
Ingrediente:

150 g morcovi dati prin razatoare
55 g zahar pudra
165 g zahar
175 g faina
3 oua
100 g stafide
coaja rasa de la o portocala
1 lingurita bicarbonat de sodiu
½ lingurita nucsoara
1 lingurita scortisoara
175 ml ulei

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 grade, dupa care se tapeteaza cu hartie de copt o tava de cozonac. Se amesteca cu o lingura de lemn uleiul, zaharul si oul intr-un castron. Se adauga stafidele, morcovii si coaja de portocala. Dupa aceea se incorporeaza faina, bicarbonatul de sodiu si condimentele. Iarasi se amesteca bine, iar apoi compozitia rezultata se pune in tava pregatita in prealabil. Se da la cuptor pentru 25 de minute.
In acest timp, se pregateste glazura. Se amesteca zaharul pudra cu doua linguri de apa calda. Cand a expirat timpul pentru tava din cuptor se scoate, se toarna glazura deasupra si se lasa 10 minute deoparte. Dupa aceea se feliaza.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi zahar pudra zahar faina oua stafide nucsoara scortisoara ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018289 (s)