News Flash:

Chec de ciocolata si nuca de cocos - Familia mea, pur si simplu, il adora

16 Ianuarie 2017
17945 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g de faina de grau
3 oua
200 g de zahar
100 ml de ulei vegetal
250 ml de lapte
1 lingura de zahar vanilat
1/2 de lingura de praf de copt
50 g de ciocolata neagra
nuca de cocos – dupa gust
1 lingura de pudra de cacao

Mod de preparare:

1. Mixeaza ouale cu 150 gr zahar.
2. Adauga zaharul vanilat. Mixeaza vreo 3 minute.
3. Incorporeaza 125 ml lapte si mai mixeaza 2-3 minute.
4. Adauga praful de copt amestecat cu faina si uleiul vegetal. Omogenizeaza.
5. Unge cu ulei o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt, apoi toarna compozitia in ea.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30 de minute.
7. Scoate chetul, lasa-l sa se raceasca putin in tava, apoi rastoarna-l cu grija. Indeparteaza hartia de copt.
8. Amesteca restul de lapte cu zaharul, la foc potrivit.
9. Incorporeaza ciocolata rupta bucatele si cacaua.
10. Lasa sa fiarba compozitia putin. Amesteca in vas din cand in cand, dupa care ia-l de pe foc.
11. Taie blatul in cuburi mai mari.
12. Trece cuburile prin sosul pregatit anterior, apoi da-le prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec ciocolata chec usor chec cocos reteta chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017563 (s)