News Flash:

Chec de cascaval cu cabanos si oua

13 Iunie 2011
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec de cascaval cu cabanos si oua
Ingrediente: 300 g cascaval 6 oua 3 carnati cabanos 2-3 felii de branza topita 50 g sunca slaba 4-5 linguri faina 4 linguri smantana 12% 7-8 masline verzi 2 linguri mazare 1/2 conserva boabe de porumb 1/2 ardei gras rosu 1 lingura pesmet 1 lingura ulei 2-3 lingurite ulei de masline 1/2 plic praf de copt 2 lingurite otet (zeama de lamaie) sare piper cimbru Mod de preparare: Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari (5 minute). Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras (pastrati cateva fasiute de ardei rosu pentru decor) si adaugati praful copt stins cu otet. Separat amestecati 4 oua cu faina si adaugati smantana. Peste cascavalul ras puneti boabele de mazare si de porumb, maslinele tocate si amestecul de oua cu faina si smantana. Dregeti gustul de sare si piper. Tapetati o tava de chec cu ulei si pesmet, turnati jumatate din compozitie, asezati pe lungime doi carnati cabanos si intre ei cele doua oua fierte tari lasate intregi. Mai adaugati 2-3 linguri de compozitie si inca un cabanos deasupra, apoi completati cu restul de compozitie. Garnisiti cu 2-3 felii de branza topita, feliute de ardei rosu, cateva boabe de mazare, porumb si stropiti cu uleiul de masline. Dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 40-45 minute. Scoateti checul din cuptor, lasati-l sa se racoreasca, apoi desprindeti cu un cutit pe margini si scoateti-l din forma pe un platou. Dupa ce s-a racit, taiati felii de 10-15 mm grosime si garnisiti platoul cu castraveti si gogosari acri, masline etc. sursa articol: http://www.carteadebucate.net sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cascaval masline verzi sampanie oua prosciutto crudo pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
2648 viz    0 com
1019 viz    0 com
976 viz    0 com
4549 viz    0 com
2500 viz    0 com
844 viz    0 com
1437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018078 (s)