News Flash:

Chec cu zmeura

18 Iulie 2013
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

zmeura
100 g albusuri
100 g faina
100 g zahar
1 plic praf de copt
25 g unt moale
1 fiola esenta de vanilie

Mod de preparare:

Albusurile le-am batut bine, adaugand treptat zaharul. Faina am amestecat-o cu praful de copt. Peste albusurile batute am adaugat untul moale, apoi faina in ploaie, amestecand cu o paleta de jos in sus. La final am pus esenta de vanilie si o parte din fructele de zmeura spalate si scurse.
Am uns cu ulei o mini-forma de gugluf, in care am turnat compozitia. Deasupra am pus zmeura din loc in loc, si am dat forma la cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute. Cand a fost gala am lasat sa se raceasca, apoi am rasturnat pe un platou.
Se poate pudra cu zahar sau se poate glazura cu ciocolata topita.

Chec cu zmeura recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zmeura albusuri unt moale ciocolata topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2523 viz    0 com
1223 viz    0 com
1035 viz    0 com
1799 viz    0 com
1928 viz    0 com
2144 viz    0 com
1731 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024503 (s)