News Flash:

Chec cu visine si ciocolata

7 Iulie 2014
2686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g visine (cirese, zmeura, caise)
200 g faina
10 g praf de copt (in reteta scria un plic de praf de copt, dar eu am pus mai putin)
3 oua
100 ml lapte
150  g zahar
100ml ulei
1 plic zahar vanilat

Mod de preparare:

Mixam ouale intregi cu un varf de cutit de sare, apoi adaugam zaharul si mixam bine pana acesta se topeste. Punem si uleiul, apoi laptele. Mutam mixerul pe o treapta mai mica si adaugam faina amestecata cu praful de copt. Visinele spalate si curatate de samburi (operatiunea asta o faceti prima data, apoi va apucati de chec) le amestecam cu zaharul vaniliat si 2 linguri de faina. Turnam aluatul intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si deasupra punem visinele.

Coacem la 170g timp de 30-40min. Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca apoi scoatem checul din tava si-l pudram cu zahar. Eu am topit 100g ciocolata si am turnat-o deasupra.

Chec cu visine recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec visine retete chec chec rapid retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1900 (s) | 26 queries | Mysql time :0.023124 (s)