News Flash:

Chec cu verdeata

15 Mai 2012
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu verdeata
Ingrediente:

200 g cascaval
300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere)
4 oua
3-4 legaturi de ceapa verde
1 ardei rosu
4 lg faina
1 plic praf de copt
4 lg de iaurt
4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa
piper
sare


Mod de preparare:

Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei.
Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper. Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 de minute.
Se taie felii dupa ce se raceste.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval sunca presata mezel oua ceapa verde ardei rosu faina iaurt ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2576 viz    0 com
2235 viz    0 com
3598 viz    0 com
2982 viz    0 com
1741 viz    0 com
3926 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1902 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019494 (s)