News Flash:

Chec cu verdeata

15 Mai 2012
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Chec cu verdeata
Ingrediente:

200 g cascaval
300 g sunca presata (sau alt mezel, la alegere)
4 oua
3-4 legaturi de ceapa verde
1 ardei rosu
4 lg faina
1 plic praf de copt
4 lg de iaurt
4 lg de ulei + 2 lg pt prajit ceapa
piper
sare


Mod de preparare:

Curatam si spalam ceapa si ardelul apoi taiem ceapa verde, ardelul si le calim putin in 2 lg de ulei.
Amestecam galbenusurile cu uleiul, iaurtul, cascavalul ras pe razatoarea mare, ceapa, ardelul, faina si praful de copt. Punem sare, piper. Apoi amestecam compozitia rezultata cu albusurile batute spuma.
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins pt cca 35-40 de minute.
Se taie felii dupa ce se raceste.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval sunca presata mezel oua ceapa verde ardei rosu faina iaurt ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2636 viz    0 com
2286 viz    0 com
3654 viz    0 com
3017 viz    0 com
1767 viz    0 com
3992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025458 (s)